Wouter Plevier & George Parker

Keynote sprekers

De maatschappij ging altijd al snel. Door komst van Corona heeft thuiswerken en online events een vlucht genomen. Veel mensen worden echter moe van al die online sessies. En rondom event-organisatoren is het verdacht stil. Deze tijd vergt innovatie en ook creativiteit om mensen te inspireren ook online leuk te gaan vinden. Waarom? De meeste sessies zijn namelijk saai, duren te lang, er zitten er te veel van achter elkaar en we missen eigenlijk ook gewoon de directe non-verbale reacties van publiek. 

Het bewustzijn is nog niet geheel ingedaald, dat echt inspirerend online sessies:  meer interactiviteit, beleving, goede verbinding en aandacht vergen om de korte focus van online publiek om te zetten in energie en inspiratie.

  • Hoe zorg je dat de online sessies niet saai en energieloos verlopen?
  • Waardoor verleg je de focus van zenden naar interacteren samen met anderen?
  • Wat verhoogt de actieve houding van deelnemers?
  • Hoe behoud je energie en houd je teamgevoel online levend?
  • Wat voor middelen zijn er eigenlijk en hoe ontwerp je snel een professioneel, inspirerend programma?

Volg de online inspiratie-sessie met Wouter Plevier & George Parker en ga met nieuwe energie en inspiratie de verbinding met jouw publiek aan.

Wout Plevier
De wereld krijgt in 2020 een shake-up door Corona. Even valt alles stil, want een pandemie van deze orde was wel voorspeld, maar toch niet verwacht. Wout helpt al 21 jaar mensen via zijn SLim! Trainingen om dichter vanuit hun kern succes te boeken. In Corona tijd vond hij zichzelf opnieuw uit en wendde al zijn talenten aan: creativiteit, muzikaliteit, verbinder, om de SLiM! Schakel op te zetten. Samen met 20 inspirerende sprekers en een team van 4 project-samenwerkers, allemaal leuke mensen, verhoogde hij het welzijn van de mens en organisaties. Hij lanceerde een single met videoclip, The song for the people onder Kingdom of Desire, om iedereen weer perspcetief te bieden en stappen te zetten om te innoveren. Na meer dan 150 webinars leert hij dit ook graag aan jou om je energie en een frisse blik te geven wat jij kunt doen om jouw kern en talenten weer te laten shinen..
 
George Parker
Het Corona tijdperk drukt ons met de neus op het feit dat we continu moeten veranderen en innoveren om vitaal en relevant te blijven. Dat wisten we al, maar onze creatieve vaardigheden en het vermogen te veranderen liggen soms achter op wat nodig is. Profiteer van ruim 40 jaar ervaring met organisatorische en persoonlijke transformatie en innovatie. George Parker, Creatief Producent, begeleidt je met veel energie, verbeelding, tools en prachtige magie om voor jezelf weer nieuwe wegen te ontdekken.