Viona Terleth

Business & Personal Development Expert

Viona Terleth is een ambassadeur voor persoonlijk leiderschap ontwikkeling in de internationale Hotel & Event wereld. Na jarenlang commercieel leiderschap, stelde ze zichzelf de vraag, is dit het nou ? Deals sluiten, mensen ontmoeten en weinig originele netwerk activiteiten bijwonen? 

Zij meent dat de branche een verdiepingsslag moet maken en een meer duurzame manier van goed werkgever- en werknemerschap moet ontwikkelen. Want we zorgen in deze business vooral heel goed voor de ander, maar onvoldoende voor onszelf. 

Nu in onze branche de verarming van talent en de burn- en bore-out golf dreigen en de business stilligt door Corona is het een goed moment om echt stil te gaan staan en te kijken. Naar ons eigen gedrag als werkgever, maar minstens zo belangrijk, als werknemer. Wat doen wij er aan om echt authentiek in contact met elkaar te zijn, in balans te blijven, focus te houden en ruimte te creëren voor nieuwe ideeën en inspiratie? In mijn ogen te weinig. 

Naast een twintigjarige carriere in de hotel-en evenementenbranche heeft Viona zich ontwikkeld als (persoonlijk) Leiderschap Coach & Trainer. Zij werkt volgens het principe: ontwikkel jezelf, ontwikkel je business. Ze geeft advies aan Hospitality & Event organisaties, vervult interim business development & team ontwikkeling opdrachten. Zij garandeert rendement op geluk en succes. Aandacht voor geluk en succes maakt organisaties en hun mensen wendbaar, veerkrachtig, innovatief, vitaal en zorgt voor betere bedrijfsresultaten.