Mede mogelijk gemaakt door:

Niek van den Adel en Richard de Hoop

Internationale sprekers

Shi(f)t happens while you are making plans (vrij naar John Lennon en 10.00 managementgoeroes). Totdat je er midden in zit, wat dan?

2 mannen, 2 verhalen, 1 boodschap. Niek van den Adel en Richard de Hoop nemen je mee in de wereld van veerkracht. Vanuit hun gedeelde waarden en visie hebben ze in 2020 samen 2 bedrijven opgericht en uitgerold, nemen ze “de moeite waard” podcast op en spreken ze afzonderlijk en samen over het ontwikkelen en inzetten van je veerkracht als individu, als team en als organisatie. Hoe hou je focus, hoe incasseer je klappen, hoe blijf je optimistisch en hoe blijf je denken in oplossingen? Je krijgt de antwoorden van 2 mannen die aan den lijve hebben ondervonden wat het is om los te laten, om een nieuwe realiteit te kunnen omarmen.

 

Niek van den Adel
Het leven is maakbaar, of toch niet? Daar kwam Niek op confronterende manier achter. Op zijn 28e had Niek van den Adel alles; een dikke baan, dikke auto, dik salaris en een dikke buik. O ja, en een motor. Die bezorgde hem de dwarslaesie en pijn. Veel pijn. Maar hij bezit ook over een immense hoeveelheid veerkracht. Hij trouwde met zijn ergotherapeute, kreeg drie dochters, zette drie bedrijven op, schreef een bestseller, werd een graag geziene gast op tv, YouTube en in podcasts en spreekt wereldwijd voor duizenden mensen, ondernemers en leiders.
 
Richard de Hoop
Richard is een internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Als ondernemer heeft hij sinds 1991 een viertal bedrijven in de HRM-dienstverlening opgezet en twee daarvan succesvol verkocht. Alles gaat staccato totdat een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis de veerkracht en wendbaarheid van hem en zijn familie op de proef stelt. Nadat hij opkrabbelt van deze enorme klap verdiept hij zich in veerkracht en wendbaarheid en deelt hij graag zijn inzichten met jou en jouw organisatie.