Hans Kazàn

Stand-up goochelaar en entertainer

In 1973, twintig jaar jong, werd prijswinnaar tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment kwam zijn carrière terecht in een stroomversnelling. Met niet aflatende energie verzorgde Hans – jaar in jaar uit – ontelbare shows in theaters en groeide al snel uit tot een bekende en populaire televisiepersoonlijkheid. Magische televisieshows – die hij zelf produceerde en presenteerde- evenals talloze amusementsprogramma’s van zijn hand waren met grote regelmaat op televisie te zien.

Van zijn populaire spelprogramma “Prijzenslag” (Internationaal bekend als “The price is right”) werden maar liefst 880 succesvolle afleveringen op TV uitgezonden.

Hans Kazàn is al generaties lang populair als entertainer en televisiepresentator. Hij is een stand-up goochelaar die niet alleen in Nederland maar wereldwijd exclusieve gezelschappen entertaint met magic en een grote dosis humor! En nu zal hij op DigitalDay After ook een live online magic show verzorgen.

Het optreden wordt live gestreamd vanuit zijn woonplaats in Spanje.

Mede mogelijk gemaakt door: www.despreker.nl 

Sponsors DigitalDay After