Igor Beuker

Spreker, futurist, sociaal ondernemer en misfit met een missie

In de afgelopen 25 jaar werd Igor uit betaald voetbal en van de Universiteit geschopt. Toch transformeerde hij zich van een ‘misfit’ naar een radicale marketingvisionair, moderne serie-ondernemer en een van de prominente sprekers in het internationale business circuit.

In de schijnwerpers is Igor toonaangevend spreker en futurist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die bedrijf, economie en maatschappij op z’n kop zetten. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireert hij publiek over de hele wereld en werd hij uitgenodigd door Bill Gates, Sir Martin Sorrell, Novak Djokovic en Sir Richard Branson.

Achter de schermen, een filantropisch ondernemer met 5 exits en angel investor in 24 social startups, een award-winning marketing-innovatiestrateeg voor merken als Amazon, L'Oréal, Nike en Unilever en een futurist voor Fortune 500s, World Economic Forum en de EU .

Igor’s purpose is om leiders en organisaties te inspireren met het idee dat ze technologie kunnen gebruiken om de wereld een betere en schonere plek te maken. Met gelijke kansen en opleiding voor iedereen. Van ondernemers tot overheden, van startups tot wereldwijde merken, van Hollywood tot Davos, Igor deelde zijn visie over de kracht van sociale innovatie op de grote podia en in mainstream media.


Zijn rebelse humor en visie op trends zijn met regelmaat trending op social media (@igorbeuker) en ruim 125.000 trouwe fans zijn het bewijs dat zijn mening ertoe doet.

 

Mede mogelijk gemaakt door: www.despreker.nl 

Sponsors DigitalDay After