DigitalDay II: het eerste event

Een absolute primeur! DigitalDay II zal het eerste online event op Elevent.ly zijn.

Een evenement is pas geslaagd indien doelen behaald zijn. Deze doelen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Van kennisoverdracht, het bijeenbrengen van mensen, het maken van een verpletterende indruk met de lancering van een nieuw product of een combinatie hiervan. De aandacht pakken van deelnemers én deze weten vast te houden is hierbij essentieel. Bij Elevent.ly geloven we dat beleving hierbij een grote rol speelt. Als middel weliswaar, nooit als doel op zich. Ultieme vrijheid in branding, deelnemers interactie en netwerkmogelijkheden zorgen ervoor dat deelnemers het evenement zich nog lang zullen herinneren.

 • Reception desk
 • Presentation room
 • On demand cinema
 • Networking Area
 • Exhibition Floor
 • Workshop room
 • Poster presentation
 • Job board
 • Meet the expert
 • Speaker room
 • Exta floor plans
 • iFrame third party content)

Spaces

RECEPTION DESK

Geef gasten een comfortabel welkom in de receptie met een persoonlijke badge, relevante informatie, FAQ’s of communiceer rechtsreeks met de organisatie.

NETWORK AREA

Netwerken was nooit zo gemakkelijk en leuk. Video meetings kunnen variëren van 1 op 1 tot aan 50 personen in dezelfde meeting.

PRESENTATION ROOM

Hier kan je live of voor opgenomen presentaties streamen. De achtergrond van deze ruimtes zijn in te richten naar eigen look & feel van het event of sponsor.

EXHIBITION FLOOR

Geef sponsoren en exposanten de aandacht die ze verdienen. Ontwikkel sponsorpakketten die van elkaar variëren in design, m2 en functionaliteiten.

ON DEMAND CINEMA

Creëer een ruimte waar men kan zoeken voor geselecteerde content. Jij beslist welke video's er worden getoond. Jouw publiek besluit wanneer ze deze bekijken.

WORKSHOP ROOM

Laat mensen actief meedoen in workshops en verdeel (automatisch of handmatig) het publiek in verschillende groepen en start een discussie of deel belevenissen.

POSTER PRESENTATION

Creëer een ruimte voor wetenschappelijke poster presentaties. Men kan deze downloaden, beoordelen en een bericht achter laten voor de auteur.

SPEAKER ROOM

Hier vind je achtergrond informatie over de sprekers, wanneer en waar ze spreken en kan je hun presentaties downloaden.

JOB BOARD

Wellicht met het juiste publiek kan je overwegen partners en sponsoren hun vacatures te delen. Bezoekers kunnen direct solliciteren.

EXTRA FLOOR PLAN

Vanuit de plattegrond link je naar elke geselecteerde ruimte. Maar je kan ook naar een andere plattegrond linken zodat je een extra level of demensie creëert.

MEET THE EXPERT

Creëer een ruimte waar mensen experts, sprekers of coaches kunnen ontmoeten in 1 op 1 meetings geschikt voor maximaal 50 personen.

iFRAME (THIRD PARTY CONTENT)

Heb je online een gave tool gevonden of bijvoorbeeld een online escape room die je in jouw event wil gebruiken? In de iframe kan je alles integreren.


Nieuwsgierig geworden? Meer informatie? Neem contact op!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
085-1300706

Of maak het mee:

Ja ik doe mee.

Aanmelden

Jij bent er toch ook bij? Meld je nu aan voor DigitalDay II op 27 november 2020.

Toegang is € 19,50 excl. BTW

Ja ik doe mee.

Sponsors DigitalDay II