Een online event
over online events

Vrijdag 27 november 2020 van 13:00 – 16:30 uur

Presented by High Profile Events.nl & EventSummit

Lancering!

Een absolute primeur! DigitalDay II zal het eerste online event op Elevent.ly zijn. Elevent.ly biedt optimale merkbeleving. Creëer een verbluffende omgeving en laat de magie gebeuren terwijl het platform jouw ontwerp verandert tot een interactief evenement. Ieder event is uniek.

Sprekers

In samenwerking met o.a. DeSpreker.nl en Quality Bookings en het Sprekershuys hebben we een mooi aanbod van gerenommeerde sprekers die zelf ook de switch naar online hebben moeten maken.

Online event...

De uren voelen als kwartiertjes. De digital lounge, ronde tafelsessies, keynotes, netwerken, entertainment - je wordt erin gezogen. Het is een écht evenement. Je zit op je stoel, achter je laptop, maar je hele wezen waant zich IN DigitalDay - The Next Level...

Netwerken

De hit tijdens DigitalDay I. Ook nu kun je tussen de verschillende programma onderdelen naar hartelust netwerken met de andere deelnemers. ’Loop virtueel rond’, zie gesprekken ontstaan, sluit je erbij aan of begin een gesprek met iemand.

Exposanten

Exposanten die jou kunnen helpen met de organisatie van je volgende online event zijn aanwezig met een virtuele stand. AV leveranciers, studio's, locaties, sprekers, etc.. Ze zijn beschikbaar voor online afspraken en videobellen voor, tijdens en na DigitalDay II.

Ronde tafel sessies

Tijdens DigitalDay kun je in contact komen met toeleveranciers voor online & hybride events en kun je zo de kijken wat het beste past bij jouw volgende event. 


En nog veel meer... DigitalDay - The Next Level is een event dat je als eventprofessional niet mag missen. Verplicht jezelf bij te spijkeren op het gebied van Online Events. They are here to stay. Ook na dit COVID19 tijdperk. 

Honderden hebben reeds een Ticket To The Next Level gekocht. Jij toch ook?

Aanmelden

Jij bent er toch ook bij? Meld je nu aan voor DigitalDay II op 27 november 2020.

Toegang is € 19,50 excl. BTW

Ja ik doe mee.

Sponsors DigitalDay II