Een online event
over online events

Dinsdag 16 februari 2021 van 13:30 – 15:45 uur

Presented by High Profile Events.nl & EventSummit

Elevent.ly

DigitalDay After zal wederom op het online event platform Elevent.ly zijn. Er is hard gewerkt door het 3D platform Elevent.ly om de technische probleempjes van DigitalDay II op te lossen. Elevent.ly biedt optimale merkbeleving. Creëer een verbluffende omgeving en laat de magie gebeuren terwijl het platform jouw ontwerp verandert tot een interactief evenement. Ieder event is uniek.

Sprekers

In samenwerking met o.a. DeSpreker.nl en Quality Bookings en het Sprekershuys hebben we een mooi aanbod van gerenommeerde sprekers die zelf ook de switch naar online hebben moeten maken. Naast alle sprekers van DigitalDay II zijn er ook nieuwe toonaangevende sprekers tijdens DigitalDay After.

Online event

De uren voelen als kwartiertjes. De digital lounge, ronde tafelsessies, keynotes, netwerken, entertainment - je wordt erin gezogen. Het is een écht evenement. Je zit op je stoel, achter je laptop, maar je hele wezen waant zich in DigitalDay After.

Netwerken

De hit tijdens DigitalDay I. Ook nu kun je tussen de verschillende programma onderdelen naar hartelust netwerken met de andere deelnemers. ’Loop virtueel rond’, zie gesprekken ontstaan, sluit je erbij aan of begin een gesprek met iemand.

Exposanten

Exposanten die jou kunnen helpen met de organisatie van je volgende online event zijn aanwezig met een virtuele stand. AV leveranciers, studio's, locaties, sprekers, etc.. Ze zijn beschikbaar voor online afspraken en videobellen voor, tijdens en na DigitalDay After.


En nog veel meer... DigitalDay After is een event dat je als eventprofessional niet mag missen. Verplicht jezelf bij te spijkeren op het gebied van Online Events. They are here to stay. Ook na dit COVID19 tijdperk. 

Aanmelden

Jij bent er toch ook bij? Meld je nu aan voor DigitalDay After op 16 februari 2021.

Toegang is € 19,50 excl. BTW

Ja ik doe mee.

Deze editie is kosteloos voor iedereen die heeft deelgenomen aan DigitalDay II The Next Level. De unieke code heb je reeds mogen ontvangen.

Nog niet ontvangen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors DigitalDay After