Terug

Seksuoloog Astrid Kremers

Contactpersoon
Astrid Kremers
Telefoon
0610797061
Locatie
Utrecht
Website
www.sexuoloog.nl

Omschrijving

Seksueel plezier, het lijkt alsof iedereen dat altijd ervaart behalve...jij. Romantische of erotische films en verhalen kunnen heerlijk zijn om naar te kijken maar geven een vertekend beeld van het echte seksleven. Daarin ervaar jij misschien, net als de meeste mensen, dat lastig is hoe je je seksleven opwindend kunt houden.

Het dagelijkse leven kent immers veel remmende factoren en je lijf doet ook niet altijd wat jij wilt. Als je jong bent en/of een nieuwe relatie hebt zijn er vaak wél veel stimulerende factoren: er wordt dan meestal volop aandacht besteedt aan zelfzorg, aan bijzondere ervaringen in geweldige omstandigheden en de seksuele prikkels zijn sterk en nieuw. Dit alles wordt meestal steeds minder, met als gevolg steeds minder sensuele en erotische ervaringen.

Het goede nieuws is dat je óók in een langdurende relatie en óók als je ouder wordt alleen of met de (ander)en heerlijk seksueel contact kunt hebben. Nieuwsgierig hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Kom dan naar kijken en luisteren naar het gesprek dat The Love Temple heeft met de seksuoloog NVVS. 

Seksuoloog Astrid Kremers is bekend vanuit de media en is schrijfster van de bestseller 'Aandacht voor seks'. 

Categorieën

Social media

Fotos

Terug