Terug

VoyeurX

Omschrijving

Shoppen bij VoyeurX is passie delen voor luxe, stijlvolle en kinky erotiek. Het merk is provoceren, elegant en krachtig waarbij design en kwaliteit de hoofdrol spelen. Elk ontwerp is trendsettend, veelzijdig en is dé perfecte combinatie tussen fashion en erotiek.

​De collecties zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, handgemaakt van de beste materialen waardoor elk item uniek en krachtig is. Eigenaresse en ontwerpster Melanie streeft ernaar om elk item modieus, luxueus en vrouwelijk te laten stralen en elke vrouw kinky en classy tegelijkertijd te laten voelen in haar meesterlijke ontwerpen.

​Het resultaat zijn prachtige, exclusieve, leren lingerie en luxe (BDSM) accessoires. Voor elke collectie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leder. Dit zorgt ervoor dat je lichaam comfortabel omhelst wordt door elk ontwerp. Alle items hebben een adjustable fit en door de verstelbare lederen banden beschikt elk ontwerp altijd over de perfecte pasvorm voor ieder figuur. En door deze 'easy sizing' is de leren lingerie van VoyeurX hét perfecte cadeau om te geven of te krijgen.

De collecties kunnen zowel binnen als buiten de slaapkamer gedragen worden. Draag het in boudoir, elk ontwerp is provocerend op zichzelf. Of stap met VoyeurX volledig in je rol om je bondage spel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast is VoyeurX een graag geziene gast op erotische feesten en door het materiaal gebruik van leer kan het ook naar fetish feesten gedragen worden. Bekijk onderstaande video's voor lingerie inspiratie..

​Hoe je de leren lingerie of luxe accessoires ook maar wenst te dragen, in elke look kun je je schoonheid op een krachtige doch vrouwelijke manier laten zien. Maak een statement wanneer je lingerie of accessoires van VoyeurX draagt en weet elke flirtende blik te raken.

 

 

Categorieën

Social media

Video

Fotos

Terug