Terug

Pik Business

Contactpersoon
Roos van der Voort & Marilyn Ruwaard
Telefoon
06-29536063
Locatie
Aalsmeer

Omschrijving

In 2018 zijn wij begonnen met het verkopen van sekspeeltjes. Ons doel? Aan iedere vrouw overbrengen dat seksspeeltjes gewoon lekker normaal zijn en dat het écht niet gek is dat ze nog nooit tijdens de seks zijn klaargekomen. Je zou denken: ‘anno 2021 is dat taboe er echt niet meer joh’, maar geloof ons, het is nog erger dan we dachten.

We zijn inmiddels met een team heel aan consulenten en werken door heel Nederland. Tijdens zo’n vibrator avondje voelen mensen zich op hun gemak. Ze durven hun vragen aan ons te stellen omdat we het op een toegankelijke manier benaderen en er gewoon normaal over doen, zoals iedereen eigenlijk zou moeten. Ook wordt het onderwerp eindelijk eens besproken onder de vriendinnengroep en ontdekken mensen dat ze niet alleen zijn of leren ze van elkaar.

Naast de party’s hebben we een platform opgezet. Je kunt bij ons op de webshop speeltjes kopen, je kunt in onze podcast ‘KUT Café’ meeluisteren met onze vriendinnenavondjes waar we al onze ervaringen delen. Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook waar we tips, en ervaringen delen.

Categorieën

GRATIS PARTY!

Pik Your Toy Party ?

Tijdens deze homeparty vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert is aanwezig!

Wat wij bieden      

  • De laatste trends op het gebied van sextoys, uitgestald op jouw keukentafel
  • Een Sexpert Quiz
  • Een 1,5 uur uitleg
  • Een half uur de tijd voor vragen en bestellingen
  • Gemakkelijk via je telefoon betalen
  • Uitgebreid en persoonlijk advies
  • Leuke party kortingen

Duur: 2 uur

Locatie: Aan huis of op locatie

Aantal personen: minimaal 6, maximaal 15 personen

https://pikbusiness.nl/pik-your-toy/

PARTY BOEKEN? STUUR EEN MAIL NAAR INFO@PIKBUSINESS.NL MET DE CODE: TEMPLEOFLOVE 

Social media

Video

Terug