KreaDoe Online Editie

KreaDoe is het eerste grote consumentenevent dat volledig online is gegaan. Een beurs die jaarlijks duizenden bezoekers naar de Jaarbeurs trok, heeft de stap genomen om de editie van 2020 volledig online te doen. 3 dagen lang, 60 workshops, compleet programma in de live lobby, meer dan 3.000 bezoekers en 65 exposanten.

Quotes van deelnemers:

"Hoi! Leuk hè dit? Haha! Normaal zou ik nooit 3 dagen gaan, maar ik heb nu al zin in de andere dagen ;)"

“Ben zelf chronisch ziek en kan dus niet naar een beurs toe. KreaDoe stond altijd al op mijn lijstje. Nu de KreaDoe online was, was dit het moment om er toch aan te kunnen deelnemen.”

“Erg leuk om de workshops samen thuis te kunnen doen.”

“Workshops! In alle rust ze online kijken en ze ook online terug kijken, echt perfect!”

“Dit is ideaal! Niet alleen Corona-proof, maar ook met heel ruime mogelijkheid om alle workshops te volgen.”

“Ik vond het leuk om aan deze editie mee te doen omdat je alle dagen toegang hebt tot het platform en in plaats van één dag in Utrecht.”

“Workshops goed te volgen, er was nu zelfs plek bij workshops waar ik vorig jaar niet terecht kon omdat het vol was!”

‘Lekker vanuit huis, 3 dagen genieten.”

“Ik vond het geweldig dat er een onbeperkt aantal mensen aan een workshop kon meedoen, waardoor je veel meer kans hebt om nieuwe dingen te leren en meteen uit te proberen.”

“Super fijn dat het online was, vond het een mooie gevarieerde line-up en de mogelijkheden tot chatten waren erg leuk en verbindend!”

“Die online workshops behouden!”

“Superleuk alternatief en goed georganiseerd. Top!”

“Ik zeg: volgend jaar wéér! Zowel live, als online!”

“Veel workshops, gezellige sfeer, inloggen wanneer ikzelf wil, Lodewijk was super, goede prijs voor kaartje, workshops achteraf bekijken ook fijn.”